Door het bieden van technische- en productvriendelijke sorteer- en verwerkingsoplossingen dragen wij bij aan agrarisch ondernemerschap.

 

4S for Farmers

 

Schouten

Het in 1937 opgerichte familiebedrijf wordt geleid door de derde generatie Schouten en is gevestigd in Kampen. De kenmerken van een familie onderneming zijn bewaard gebleven. Te weten, korte lijnen en een platte organisatie structuur. Daardoor kan Schouten snel schakelen en is een flexibele partij voor de wensen van agrarische ondernemers.

 

Sorting

Schouten kent haar oorsprong in het sorteren van agrarische producten. De belangrijkste eis van onze klanten is dat het sorteren op een zeer product vriendelijke manier gebeurd met maximale zorg voor het product. Op dezelfde basis hebben we ons assortiment de laatste jaren verder uitgebreid met inschuur, behandel- en verwerkingstoepassingen.

 

Solutions

De ‘oplossing’ omvat niet enkel het produceren van machines, maar ook het bieden van advies vooraf en nazorg verlenen naderhand. Het ontwikkelen en realiseren van een project is een samenwerking tussen u, Kriesels en de technische engineers van Schouten. Na inventarisatie van de wensen, wordt u een concept aangeboden dat productvriendelijkheid, efficiënte productrouting en gewenste capaciteit weet te combineren. De aanpak is projectmatig en een vakbekwame vertegenwoordigers van Kriesels (eventueel samen met Schouten) biedt technische ondersteuning en stemt zaken zoals beschikbare ruimte, een realistisch investeringsplan en een gewenste levertijd op elkaar af.

Ook op de lange termijn staan we voor u klaar. Schouten en Kriesels hebben meerdere gekwalificeerde service monteurs in dienst voor service- en onderhoudswerkzaamheden.

 

For every Size

In iedere situatie biedt Schouten een passende oplossing voor agrarische ondernemers, In iedere situatie, voor iedere bedrijfsomvang en voor iedere sorteer- en verwerkingstoepassing zoeken wij naar de beste oplossing. Of het nu gaat om het verwerken van 3 ton of 30 ton per uur.

 

Optica CS sorteerlijn

 

 

 

Folders:

       
   
Stofbinder   Kistensorteermachine   Transportbanden
         
   
Kisten kantelaar   Trilzeef   Poetser
         
   
Potato Care   Boerenbigbagvuller   Behandelset
         
   
Kantelaar doseerband combi   Bunkersorteermachine   Bunkerwagen
         
   
Kistenvuller compact   Dubbel kisten kantelstation   Rollenreiniger
         
   
Kantelaar bunker combinatie   Kistenvuller met kanteljuks   Big bag vuller
         
   
Kistenvuller kantelkeerband   Leeskamer   Kluitenscheider
         
   
Loofscheider-egelband   Schudsorteermachine   Spijlenband
         
   
Trio   Rollenleesband   Voorsorteerder SVS
         
   
Kanteljuks   Transporteermachine   Inschuurlijn
         
   
Voorsorteerder   Voorraadbunker   Schudder vlak
         
       
Doseerkantelaar        

 

Voor meer informatie over Schouten Sorting Euipment klik hier.